Kuntavaaliehdokas

Blogi

13/04/2021

Minkälaisen kaupunginjohtajan tarvitsemme?

Loppuvuodesta Hämeenlinnan ruorissa on uusi kaupunginjohtaja.

Peli on alkanut.

Mitä ne tahdomme, haluamme ja tarvitsemme uudelta kaupunginjohtajalta?

Uuden kaupunginjohtajan tulee olla nuorekas, aktiivinen kuntalaisia kohtaan ja innovatiivinen maalaisjärjellä varustettuna.

Haluamme, että uusi kaupunginjohtajamme ymmärtää kaupunkimme luonteen.

Kaupungin luonne on sisukkaissa ja työtäpelkäämättömissä Hämäläisissä, sopivan kokoinen kaupunki, ei metropoli eikä takapajula.

Toivomme vahvaa maalaisjärkeä kaupungin kehittämisessä ja johtamisessa.

Meillä on mahdollisuudet vaikka mihin, jos ruorissamme on oikeanlainen kapteeni niin voimme välttää kuvainnollisesti vastaavan episodin mitä tapahtui Suezin kanavalla. 

Emme kaipaa ihmemies mcgyveria, kaipaamme johtajaa joka herää aamuun asenteella, että laittaa intohimoisesti kaiken peliin kaupunkimme ja kaupunkilaisten hyväksi. 

Maailma on muuttunut, sometus on nyt ja lähitulevaisuudessa tärkeä asia. 

Nyt väistyvä kaupunginjohtaja Kenakkala ei ole ollut ikinä vahvimmillaan esiintymisessä/edustamisessa, käytännön työssä tilanne voi olla ollut eri. 

Tarvitsemme jotain erilaista, jotain uutta, haluamme rohkean ja kädet saveen lyövää osallistuvaa kaupunginjohtajaa. 

Hienoa, että kaupunginjohtajaa rekrytoidaan laajasti, muistetaan mennä joku muu tausta edellä kuin kouluvuodet ja puoluestatus, yhtään poliittista kaupunginjohtaja valintaa emme enään tarvitse. 

Valitkaamme paras mies tai nainen tehtävään joka hurmaa meidät kaupunkilaiset asenteellaan, olemuksellaan ja ajatuksillaan. 

 

Janne Liukkonen

Kuntavaaliehdokas (Kok) 

Hämeenlinna

#tuuletetaanraatihuone #kuntalaistenääni